Miejscowość: Kraków
Data rozpoczęcia: 28.03.2023
Data zakończenia: 31.03.2023
Cena aktualna: 3090 zł + 23% VAT
Cena standardowa: podlega negocjacji przy zgłoszeniu kilku osób zł + 23% VAT
Istnieje również możliwość wzięcia udziału w szkoleniu z 2. noclegami – 2 390 zł + 23% VAT
oraz noclegów w pokoju 1-osobowym za dopłatą.
Wykształcenie
Doświadczenie zawodowe
2010 – nadal
Venezia – Kierownik Działu Kadr i Płac
2008 – 2009
FPA – Koordynator Działu Kadr i Płac
2007 – 2008
Grupa G4S – Koordynator działu Kadr i Płac
2004 – 2007
PayrollCenter – Koordynator Zespołu Kadrowo-Płacowego
2000 – 2004
Deloitte & Touche – Kierownik ds. wynagrodzeń
1996 – 1999
Biuro Rachunkowe – Samodzielna księgowa
Szkolenia prowadzi od 2008 roku.
Zakres:
Podstawą wzięcia udziału w szkoleniu jest przesłanie wypełnionej karty zgłoszenia faksem lub e-mailem, lub wypełnienie zgłoszenia internetowego.
Karta zgłoszenia oraz wypełniony formularz internetowy mają formę umowy zawartej pomiędzy firmą zgłaszającą a Instytut Szkoleniowy A&D Sp. z o.o.
W przypadku nie otrzymania potwierdzenia uczestnictwa 7 dni roboczych przed szkoleniem, prosimy o kontakt telefoniczny.
Osoby zainteresowane noclegami w pokojach 1-osobowych za dopłatą, prosimy o kontakt z nami.
Rezygnacja musi zostać przesłana mailem najpóźniej 21 dni roboczych przed rozpoczęciem szkolenia. Rezygnacja w terminie późniejszym lub niestawienie się na szkolenie, wiąże się z koniecznością pokrycia kosztów organizacyjnych w wysokości 100%.
Organizator zastrzega sobie prawo do:
Hotel Grand Ascot****
To nowoczesny i elegancki hotel o najwyższym standardzie, gdzie wygoda i dobre samopoczucie gości są najwyższym priorytetem. Obiekt położony jest przy cichej i urokliwej uliczce w samym sercu Krakowa – blisko teatru Bagatela, 600 m od Rynku Głównego. Dzięki mariażowi historycznej, odnowionej kamienicy z nowym budynkiem łączy elegancję z nowoczesnością. Gustownie zaaranżowane wnętrza i wygodne pokoje zapewniają komfortowy wypoczynek. W wolnym czasie można się odprężyć, korzystając z sauny lub świetnie wyposażonej sali fitness.
Hotel oferuje nowoczesną, elegancką i klimatyczną kuchnię. Szef kuchni, który wie, jak przyrządzić prawdziwą ucztę dla podniebienia oraz wnętrza – nowoczesne, efektownie zaaranżowane – oto Restauracja Four w hotelu Grand Ascot. Śniadania ze świeżych, najlepszych jakościowo produktów, niebanalne lunche i kolacje serwowane w nastrojowej atmosferze gwarantują świetne uzupełnienie dnia, a wygodne wnętrza i odpoczynek przy dobrej muzyce i ulubionym drinku pozwalają zapomnieć o trudnościach mijającego dnia.