Miejscowość: Sopot
Data rozpoczęcia: 24.09.2024
Data zakończenia: 27.09.2024
Cena aktualna: 3290 zł + 23% VAT
Cena standardowa: podlega negocjacji przy zgłoszeniu kilku osób zł + 23% VAT
Istnieje również możliwość wzięcia udziału w szkoleniu z 2. noclegami – 2 890 zł + 23% VAT
oraz noclegów w pokoju 1-osobowym za dopłatą.
Absolwentka Wydziału Prawa Uniwersytetu Szczecińskiego.
W latach 2001-2018 była pracownikiem Państwowej Inspekcji Pracy – Okręgowego Inspektoratu Pracy w Gdańsku, na stanowiskach inspektora pracy a następnie starszego inspektora pracy.
W trakcie kilkunastoletniej pracy w charakterze inspektora pracy zajmowała się przede wszystkim:
Od 2003 roku oferuje swoją wiedzę i doświadczenie jako wykładowca i trener na szkoleniach i kursach z zakresu prawa pracy w różnych formach edukacyjnych, adresowanych do różnych grup zawodowych, w tym także związków zawodowych.
Prowadzi zajęcia dydaktyczne w ramach:
Oferuje wsparcie przedsiębiorcom w obszarze stosowania prawa pracy w celu unikania błędów wynikających z zawiłości polskich przepisów prawa, ułatwienia i usprawnienia prowadzenia działalności.
Podstawą wzięcia udziału w szkoleniu jest przesłanie wypełnionej karty zgłoszenia faksem lub e-mailem, lub wypełnienie zgłoszenia internetowego.
Karta zgłoszenia oraz wypełniony formularz internetowy mają formę umowy zawartej pomiędzy firmą zgłaszającą a Instytut Szkoleniowy A&D Sp. z o.o.
W przypadku nie otrzymania potwierdzenia uczestnictwa 7 dni roboczych przed szkoleniem, prosimy o kontakt telefoniczny.
Osoby zainteresowane noclegami w pokojach 1-osobowych za dopłatą, prosimy o kontakt z nami.
Rezygnacja musi zostać przesłana mailem najpóźniej 21 dni roboczych przed rozpoczęciem szkolenia. Rezygnacja w terminie późniejszym lub niestawienie się na szkolenie, wiąże się z koniecznością pokrycia kosztów organizacyjnych w wysokości 100%.
Organizator zastrzega sobie prawo do:
Hotel Haffner*****
Hotel położony jest w centrum Sopotu, w sąsiedztwie plaży. Hotel posiada przestronne, komfortowo wyposażone pokoje o oryginalnej stylistyce. Najdrobniejsze szczegóły zostały dopracowane ze szczególną starannością, tak aby pobyt w jego progach był czystą przyjemnością.
Hotel słynie ze znakomitej kuchni, w której wśród dań basenu Morza Śródziemnego oraz kuchni amerykańskiej serwowane są tradycyjne polskie potrawy. Szef Kuchni, Łukasz Szczepaniak, dba o doznania smakowe wszystkich, nawet najbardziej wymagających Gości.
Oferuje pełen wachlarz zabiegów relaksacyjnych i kosmetycznych wykonywanych na ekskluzywnych produktach renomowanych firm Babor oraz La Colline, które zapewniają pełną pielęgnację i regenerację skóry.
Wśród propozycji Instytutu SPA & Salon znajdują się również:
Ofertę uzupełniają:
Doświadczony, kompetentny personel służy pomocą i poradą!